Team

Van wie wij zijn tot onze historie kunt u hier lezen.

Wie zijn wij
Ons team
Historie
Kwaliteitsgarantie

Ons Team

Eigenaar van het bedrijf en APK- keurmeester

Remco
Binnengekomen als 1ste monteur, doorgegroeid naar chef werkplaats en vanaf 2012 mede-eigenaar van het bedrijf. Per 2016 heeft hij het bedrijf helemaal overgenomen van de familie Schimmel. Hij is een alleskunner en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Shantall: Boekhouder

img-responsive
Shantall is als partner van Remco sinds de overname verbonden met de zaak! Tevens is ze docent Economie en ontfermt zij zich over de boekhouding, personeelszaken en marketing van Garage Schimmel. Ze is multifunctioneel op alle gebieden.

Kasper: Technisch receptionist  

Kasper
Kasper is al jaren werkzaam bij ons en is het aanspreekpunt van Garage Schimmel. Hij is op de hoogte van alle ins en outs van het bedrijf en kan daardoor iedereen een passend antwoord geven!

Jeroen: 1ste monteur en APK- keurmeester

Jeroen
Jeroen is zeer vakkundig en is vanaf 2015 bij ons werkzaam. Jeroen houdt van een uitdaging en is ook goed technisch onderlegd.  

Peter: 1ste monteur

Peter
Peter is ons team vanaf 2012 komen versterken. Door zijn jarenlange ervaring is hij een allround automonteur en past precies binnen het team van Garage Schimmel.

Mike: 2de monteur

Mike
Mike is binnengekomen als BBL leerling en is sindsdien bij ons blijven werken.

Mark: Spuiter

Mark
Mark is zoals meerdere bij ons vanaf zijn stage bij ons blijven plakken. Hij kan super netjes spuiten en is het jonge bloed bij onze schadeafdeling!

Herman: Schadehersteller

Herman
Herman is al meer dan 30 jaar werkzaam bij Garage Schimmel. Hij staat iedereen met raad en daad ter zijde! Wij durven gerust te zeggen dat Herman de beste plaatwerker in de regio is.