Ons Team

Remco

Shantall

Brenda

Technisch receptionist
Brenda is begin 2018 bij ons komen werken en vanaf dag 1 was ze meteen ‘one of the guys’. Brenda is precies de juiste persoon op de juiste plek. Ze is onze frontoffice en backoffice in e´e´n. Bel je naar ons, krijg je haar aan de lijn, kom je bij ons langs, dan tref je haar bij de receptie. Zij is ook degene die overlegt met alle klanten en onderhoudt ook de contacten met onze leveranciers. Leuk weetje: ze heeft bij ons ontdekt dat auto’s verkopen een nieuwe hobby van haar is. Sociaal en klantgericht is ze in hart en nieren, en kennis van de autobranche heeft ze ook nog!

Frank

1ste Monteur & APK Keurmeester
Frank is een spontane jongen die geen uitdaging uit de weg gaat. Sleutelen aan grote bussen of aan brommobielen en alles wat ertussen zit, dat doet hij met veel enthousiasme. Hij past precies in ons team, auto's maken is echt zijn passie. Hij gaat steeds op zoek naar het grotere plaatje, klakkeloos onderdelen vervangen is niet zijn ding. Je ziet hem altijd aan het werk met een grote glimlach op zijn gezicht.

Melvin

2de Monteur & BBL- leerling
Melvin gaat 1 dag in de week naar school en de rest van de week is hij bij ons werkzaam als BBL-leerling autotechniek. Melvin heeft passie voor auto’s en wil graag het vak van autotechnicus leren. Ooit wil hij APK keurmeester worden en daarvoor zet hij zich 100 procent in. Hij is leergierig en heeft een dienstverlenend instelling.

Herman

Schadehersteller
Herman is al meer dan 40 jaar werkzaam bij Garage Schimmel. Met zijn ervaring adviseert en helpt deze vakman graag anderen. We durven gerust te zeggen dat Herman de beste plaatwerker in de regio is. Herman is een fijne collega. Een sympathieke man en een echte levensgenieter die van motorrijden houdt.

Marc

Spuiter
Zoals vaker gebeurt met stagiairs, is Marc na zijn stage bij ons blijven plakken. En daar zijn we enorm blij mee! Hij is een echte kunstenaar met de verfspuit en de frisse wind die waait door onze schadeafdeling. Marc is een geweldige vent in de omgang. Hij is altijd in voor een grap, toegewijd en gemotiveerd.