Van wie wij zijn tot onze historie kunt u hier lezen.WIE ZIJN WIJ
ONS TEAM
HISTORIE
KWALITEITSGARANTIE

Bert: Eigenaar van het bedrijf
Groot geworden met de zaak. Motoren en auto’s zijn zijn passies en hij zegt altijd zelf: “Ik heb geen bloed maar benzine in de aderen”.

Anita: Mede- eigenaar van het bedrijf
Anita is als de partner van Bert al jaren verbonden aan de zaak. Ze is multifunctioneel op alle gebieden en niets in het vak is haar vreemd!

Remco: Mede- eigenaar van het bedrijf en
APK- keurmeesterBinnengekomen als 1ste monteur, doorgegroeid naar chef werkplaats en vanaf 2012 mede-eigenaar van het bedrijf. Hij is een alleskunner en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Shantall: Boekhouder
Shantall is docent Economie. Sinds haar man Remco mede-eigenaar van Garage Schimmel is geworden, ontfermt zij zich over de boekhouding en marketing van Garage Schimmel.

Kasper: Bedrijfscoördinator
Kasper is al jaren werkzaam bij ons en is het aanspreekpunt van Garage Schimmel. Hij is op de hoogte van alle ins en outs van het bedrijf en kan daardoor iedereen een passend antwoord geven!

Benno: 1ste monteur en APK- keurmeester
Benno is binnengekomen als stagiair en is tot de dag van vandaag werkzaam bij Garage Schimmel. Benno is zeer vakkundig en is een echt sleutelwonder!

Peter: 1ste monteur
Peter is ons team vanaf 2012 komen versterken. Door zijn jarenlange ervaring is hij een allround automonteur en past precies binnen het team van Garage Schimmel.

Wim: Spuiter

 


Wim is een echte een old school spuiter! Hij is veelzijdig en vooral creatief! Zelf zegt hij: ‘Spuiten kan je niet leren maar dat zit in je’. Zijn hart ligt echt bij het creëren van een perfect plaatje passend bij de verwachtingen van de klant.

Mark: SpuiterMark is zoals meerdere bij ons vanaf zijn stage bij ons blijven plakken. Hij kan super netjes spuiten en is het jonge bloed bij onze schadeafdeling!

Herman: Schadehersteller
Herman is al meer dan 30 jaar werkzaam bij Garage Schimmel. Hij staat iedereen met raad en daad ter zijde! Wij durven gerust te zeggen dat Herman de beste plaatwerker in de regio is.