Wij herstellen uw voertuig met de grootse zorg en vakmanschap. Bij ons is de klant nog altijd koning.


SCHADEHERSTEL
SPUITWERK

Schadeherstel


Wij hebben naast onze werkplaats ook een schadeafdeling waar alle soorten schades vakkundig hersteld kunnen worden. Ons bedrijf is aangesloten bij FOCWA dus voldoet ook aan de hoge eisen die door FOCWA gesteld zijn. Wij kunnen alle merken en alle type auto’s herstellen, of het nu gaat om een oudere auto of een jonge auto.


Op de site van FOCWA kunt u precies lezen wat te doen als u schade heeft. Hoe de procedure verder in zijn werk gaat, is afhankelijk van uw verzekering. Bij WA en WA+ verzekerden geldt dat als u de veroorzaker bent van de schade, de kosten helaas voor u zijn. U dient dan zelf de kosten van uw autoschade te betalen. Casco verzekerden dienen altijd contact op te nemen met de verzekering.


Als er een expert bij moet komen om de schade te taxeren zijn daar kosten aan verbonden. Indien u de auto bij ons laat maken worden deze kosten alsnog in mindering gebracht. Wij kunnen ook de schade direct met de verzekeringsmaatschappij afwikkelen.


Autoschade… Wat nu?

U heeft schade aan uw auto, en uw verzekering en eventueel de politie is op de hoogte gesteld, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de schade aan uw auto hersteld hebben…

Neem te allen tijde contact op met telefoonnummer 0553011281
Garage Schimmel

Let op: U bepaalt waar de auto gerepareerd wordt, ook al wordt u door de verzekeringsmaatschappij naar een ander schadeherstelbedrijf gestuurd!


Wij kunnen:

  • Uw schade repareren voor elke verzekeringsmaatschappij
  • U helpen met het invullen van het schadeformulier en eventueel verdere afhandeling
  • U een gratis leenauto aanbieden ten tijde van de reparatie van uw voertuig
  • Uw eigen risico in mindering brengen op de factuur als het een grote schade betreft
  • U garantie geven op de gerepareerde schade aan uw voertuig
  • U van dienst zijn met eventueel vervanging/ reparaties
  • Uw ruit repareren of vervangen
De enige uitzondering betreffende onze diensten, is als u verzekerd bent bij F.B.T.O.

Eigen Risico

Het eigen risico is een deel van de reparatiekosten van het schadeherstel dat altijd bij u in rekening wordt gebracht. Of u een eigen risico heeft, is afhankelijk van de verzekering die u heeft afgesloten. Neem daarvoor contact op met uw verzekeraar.


Als het om een verhaalbare schade gaat, keert de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij na het verhalen van de autoschade bij de tegenpartij het eigen risico aan u uit.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is van belang voor de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Deze website geeft een indruk van wat er bij de APK allemaal komt kijken. En behandelt de geschiedenis van de APK keuring.


Doe de APK check