Spuitwerk

Op het gebied van schade en spuiten is er een heleboel mogelijk. Naast het repareren van grote schades zijn er ook diverse technieken om uw auto te herstellen, zoals restylen. Deze methodes zijn naast efficiënt ook kostenbesparend. Indien mogelijk herstellen wij onderdelen in plaats van deze te vervangen.

Wij passen de volgende hersteltechnieken toe:

Spot-repair

Spot-repair is het bijspuiten van kleine lakbeschadigingen zoals krasjes, steenslag en dergelijke. Deze techniek maakt het mogelijk om een beschadiging plaatselijk bij te spuiten zonder de bumper, de handgreep of een ander onderdeel te demonteren. Deze methode is kostenbesparend en kan in een mum van tijd uitgevoerd worden.

Het is mogelijk om kleine deukjes als gevolg van parkeer-, transport-, of hagelschade te herstellen zonder dat spuiten noodzakelijk is. De lak mag echter niet beschadigd zijn. Uitdeuken gebeurt dus zonder demontage en zonder spuiten waardoor de kosten lager zijn en natuurlijk ook met een kortere reparatietijd. Uitdeuken zonder spuiten wordt met speciaal gereedschap uitgevoerd.

Kunststof reparatie

In voertuigen wordt veel kunststof verwerkt, denk aan bumpers, grillen en het dashboard. Kunststof gaat niet snel kapot maar gaat het toch kapot kunnen wij de schade repareren met behulp van speciale technieken. Kom gerust langs, zodat wij kunnen beoordelen in hoeverre de schade gemaakt kan worden zonder dat u nieuwe onderdelen hoeft te kopen.

Polijsten

In voertuigen wordt veel kunststof verwerkt, denk aan de bumpers, de grille en het dashboard. Kunststof gaat niet snel kapot, maar gaat het toch kapot, dan kunnen wij de schade repareren met behulp van speciale technieken. Kom gerust langs, zodat wij kunnen beoordelen in hoeverre de schade gemaakt kan worden zonder dat u nieuwe onderdelen hoeft te kopen.

Dashboardreparatie

Dashboardbeschadigingen, van ongeveer 3 tot 5 cm groot, kunnen onder andere veroorzaakt worden door montage van autotelefoons, inbraak of andere invloeden. Wij kunnen deze beschadigingen aan het dashboard van uw voertuig tot bijna 100% herstellen.

Reparatie autobekleding

Bij bekledingsreparaties gaat het vooral om gaatjes, ter grootte van maximaal een euro munt veroorzaakt door sigaretten of slijtage maar ook compleet bekleden mogelijk of schuimvulling repareren. Deze reparatiemethode is speciaal ontwikkeld om bekleding tegen lage kosten te kunnen herstellen. Hiervoor schakelen wij een specialist in.

Speciale projecten

Naast het ‘gewone’ schade- en spuitwerk, kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere mogelijkheden. Denk aan specialpaint, airbrush, pinstriping, goldleaf, kleurlakken, complete restauraties, verbouwen, customizen van uw auto, maar ook van alle andere voertuigen. Denk aan motoren, caravans, scooters etc. Diverse graphics zijn ook mogelijk zoals flames, tribals, two-tones, old-school en scalops. Wij hebben veel creativiteit in huis en jarenlange ervaring, waardoor wij in staat zijn om goed met u mee te denken.