Van harte welkom bij Garage Schimmel

Wij verwelkomen al meer dan 45 jaar klanten met auto’s van alle merken. In onze garage aan de Elsbosweg 71 te Klarenbeek verzorgen wij het onderhoud van uw auto en worden reparaties vakkundig uitgevoerd. Bij ons kunt u terecht voor de APK van uw auto en alle reparaties. Daarnaast hebben wij ook onze eigen schadeafdeling voor welke schade dan ook, klein of groot. Voor restauraties bent u ook bij ons op het juiste adres. Uiteraard hebben wij ook genoeg occasions staan.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Familiebedrijf Garage Schimmel kenmerkt zich door de volgende eigenschappen: wij zijn toegankelijk voor de klant, meedenkend en kwaliteit staat voor ons centraal. U kunt bij ons altijd gezellig langs komen voor een kop koffie! Zodra u bij ons binnenkomt, kijkt u via de glazen wanden direct onze werkplaats in. Wij zijn altijd 100% met ons vak bezig en beschikken ook over de modernste apparatuur. Voor iedereen die bij Garage Schimmel werkt, geldt dat naast hun werk het vak ook een echte passie is. Ons personeel heeft echt hart voor de zaak en binnen Garage Schimmel staan wij garant voor service en kwaliteit.

Geen tijd te verliezen!

Bij ons bent u altijd weer snel op weg. Uw auto heeft nu eenmaal onderhoud nodig, een bezoek aan de garage is voor iedereen onvermijdelijk. Wij doen er alles aan om uw auto zo goed en zo snel mogelijk te repareren. De benodigde onderdelen voor de reparatie van uw auto worden per uur aangeleverd zodat wij u altijd snel en efficiënt van dienst kunnen zijn. Voor kleine reparaties bent u zelfs zonder afspraak welkom. Lange wachttijden kennen wij niet. Bedrijfswagens krijgen bij ons prioriteit, omdat wij er bewust van zijn dat u uw bedrijfswagen hard nodig heeft.