Kwaliteitsgarantie

Een goed bedrijf onderscheidt zich niet alleen door er voor de klanten te zijn tijdens een aankoop, maar juist vooral na de aankoop. Garage Schimmel heeft een naam hoog te houden als het om service en garantie gaat.

BOVAG

BOVAG is het keurmerk in de mobiliteitsbranche. Het BOVAG- keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service. Garage Schimmel voldoet aan de strenge regels van BOVAG, dus kiest u voor zekerheid, dan gaat u naar een BOVAG- bedrijf en natuurlijk komt u bij ons.

RDW

De RDW is een uitvoeringsorganisatie die valt onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. De RDW bewaakt de milieu- en veiligheidsaspecten van het Nederlandse voertuigpark. Nadat voertuigen zijn toegelaten op de weg en een kenteken hebben gekregen, blijft de RDW de veiligheid van voertuigen periodiek in de gaten houden. Dat gebeurt onder meer door de APK. Nederlandse garages doen deze APK-keuringen; de RDW controleert of het goed gebeurt. Garage Schimmel is een officieel APK-keuringstation. Laat u uw auto bij ons keuren dan weet u zeker dat dit goed en volgens de regels gebeurt.

INNOVAM Erkend leerbedrijf

De mobiliteitsbranche verandert in hoog tempo en stelt hoge eisen aan mensen en organisatie. Innovam is het kennis- en opleidingsinstituut voor de mobiliteitsbranche. Concreet betekent dit dat alle monteurs van Garage Schimmel alle trainingen en examens bij Innovam volgen. Verder zijn wij ook een erkend leerbedrijf. Wij mogen officieel stagiairs begeleiden omdat onze medewerkers ook bij INNOVAM zijn opgeleid als praktijkbegeleider.

Innovam